Gmail inlog

Nadat u een nieuw account aan hebt gemaakt op de website van Gmail, kunt u direct gebruik maken van dit account. Om uzelf toegang te geven tot uw mailbox dient u zichzelf uiteraard eerst een te melden. Het inloggen op Gmail doet u aan de hand van uw gebruikersnaam (e-mail adres) en wachtwoord, deze gegevens noemen we ook wel de ‘Gmail inlog’. Google heeft enorm veel diensten beschikbaar waar u gratis gebruik van kunt maken, u hebt voor het gebruiken van deze diensten slechts een Google account nodig. U kunt met uw Gmail account, naast op Gmail, ook op veel andere diensten van Google inloggen, u hoeft dus niet steeds een nieuw account aan te maken als u gebruik maakt van een andere dienst.

Inloggen gmail account

Indien u problemen hebt met het inloggen op uw Gmail account (ongeacht bij welke dienst van Google u deze problemen ondervindt), dan kunt u gebruik maken van de uitermate behulpzame helpdesk van Google, zij kijken graag samen met u wat het probleem precies is en hoe dit probleem op de snelste en beste manier opgelost kan worden. U bent natuurlijk niet verplicht om hetzelfde Gmail account voor alle diensten van Google te gebruiken, het aanmaken van een nieuw Gmail account is geheel gratis. U kunt er dus ook voor kiezen om voor elke dienst een nieuw account aan te maken, uiteraard moet u dan ook met die inloggegevens inloggen.

Nadat u op uw Gmail account bent ingelogd, hebt u ook de mogelijkheid om uw Gmail account aan een ander account te koppelen. Op het moment dat u meerdere Gmail accounts hebt (u hebt bijvoorbeeld zowel een Gmail account voor uw privé e-mails en voor uw zakelijke e-mails), dan kunt u ervoor kiezen om deze in één account samen te voegen. Op deze manier hoeft u slechts één keer in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord, waarna u toegang krijgt tot al uw Gmail accounts. Het is uiteraard wel aan te raden om een heel goed wachtwoord te kiezen, iemand die kwaad wil kan namelijk door middel van de gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgen tot al uw Gmail accounts. Het toevoegen van een extra Gmail account kunt u pas doen nadat u met uw gegevens bent ingelogd. U hebt ook de mogelijkheid om als alternatief e-mail adres een e-mail adres van een andere provider (bijvoorbeeld Hotmail) te kiezen, indien u uw wachtwoord bent vergeten, dan zal Gmail deze gegevens naar het ingevoerde alternatieve e-mail adres sturen.

Menu

- Gmail Aanmelden
- Gmail Aanmaken (Video)

Instellingen

Gmail is erg gemakkelijk in te stellen in Outlook. Daarnaast bied Gmail apps aan voor zowel smartphones als tablets om gemakkelijk en snel overal je mail uit te lezen.

Gesponsorde link


Games Voordeelweken februari 2015

Extra functies

Bij het aanmaken van een gmail account krijg je toegang tot andere extra functies die gmail op dit moment aanbied. Zo kun je met je gmail account inloggen op youtube, google drive en nog veel meer.

Informatie over

Gmail aanmelden, Gmail account aanmaken, Inloggen Gmail, Gmail inloggen, Gmail aanmaken, Gmail Outlook, Windows live mail, Gmail .nl adres aanmaken, Gmail.com adres aanmaken, Gmail aanmaken, Gmail inloggen, Gmail account aanmaken, Gmail zoeken, Gmail downloaden, Gmail.nl aanmelden, Mijn Gmail, Gmail aanmaken, Gmail account, Gmail inlog, Gmail.nl zoeken, Gmail inloggen, Inloggen Gmail, Gmail maken, Gmail adres aanmaken, mail instellen, instellen mail, instellingen mail, instellen e-mail, e-mail instellingen, email instellingen, email instellen, instellen email, outlook express, kpn e-mail, email kpn, outlook e-mail, outlook 2007, microsoft outlook, outlook 2003,